MoneyBookers

În 1999, Moneybookers a fost înființat și Moneybookers.com a apărut în anul 2001. De atunci a înregistrat o creștere extraordinară și astăzi are peste 2,1 milioane de conturi. Moneybookers este angajat să trimită și să primească bani pe internet și poate fi folosit și pentru finanțarea conturilor de cazinou online https://rootcasino-ro.com/. Moneybookers este funcțional în mai mult de douăzeci și cinci de țări, ceea ce înseamnă că banii pot fi transferați cu ușurință din mai mult de douăzeci de monede din întreaga lume. Este disponibil în mai multe limbi. Regulile și reglementările pentru Moneybookers sunt stabilite de Autoritatea pentru Servicii Financiare (FSA).

MoneyBookers Cum funcționează?

Mai întâi creați un cont și finalizați procesul de înregistrare, pentru a începe să trimiteți bani de la Moneybookers. Dacă jucătorii doresc să înregistreze un cont, jucătorii trebuie să ofere MoneyBookers informațiile de care au nevoie pentru a procesa tranzacțiile. Detaliile vor consta în numele, prenumele, adresa de e-mail; adresa rezidențială completă și data nașterii etc.

Când jucătorii au furnizat informațiile, trebuie să facă o alegere cu privire la introducerea parolei. Ținând cont de perspectiva de securitate, parola poate fi schimbată ulterior. Pentru a finaliza procesul de înregistrare, cititorul trebuie să verifice adresa de e-mail. Jucătorii trebuie fie să transfere fonduri prin card de credit, fie prin transfer bancar. Jucătorii ar trebui să facă clic pe „contul meu” de pe site-ul oficial Moneybookers. Dacă jucătorii trebuie să preia bani din contul lor Moneybookers, jucătorii trebuie să ofere MoneyBookers, cu informațiile contului lor bancar pentru transfer în contul lor bancar. Jucătorii trebuie să aleagă fila „Trimite bani”, apoi să completeze informațiile necesare. Dacă jucătorul primește resursele de care are nevoie pentru a oferi dovada identității, cum ar fi data nașterii sau adresa de reședință.

De ce să folosiți Moneybookers?

Banii transferați într-o perioadă scurtă de timp prin Moneybookers, ceea ce înseamnă că jucătorii pot furniza bani rapid pentru fiecare loc în care este utilizat MoneyBookers. Este utilizat în principal împreună cu site-urile de poker online, folosind soluția de portofel electronic. MoneyBookers este considerat un serviciu sigur, deoarece detaliile personale și financiare sunt păstrate confidențiale. În plus, serviciul este reglementat de Autoritatea pentru Servicii Financiare (FSA). Costul unui procent este colectat de Moneybookers, cu cea mai mare taxă de 0,48 EUR așteptată pentru transferurile internaționale și interne.

Plățile primite și trebuie făcute prin e-mail și acceptăm mai mult de zece limbi. Marele avantaj este că jucătorii nu trebuie să-și dezvăluie cardul de credit sau informațiile bancare. Această problemă de confidențialitate. Dacă jucătorii își recomandă prietenii și se vor înscrie cu Moneybookers, jucătorii vor primi bonusuri în refer-a-friend

Opțiuni de finanțare

Moneybookers oferă jucătorilor opțiunea de finanțare cu două transferuri bancare și un card de credit. Jucătorii de cărți de credit își pot obține cărțile angajate și pot trimite prin e-mail sau fax și un document de identificare, împreună cu o fotografie ca licență. Odată ce jucătorii au trimis documentul către Moneybookers, durează doar 48 de ore pentru finalizarea întregului proces. Transfer bancar – Trebuie să existe bani în contul bancar al jucătorului. În termen de două până la patru zile, jucătorii nu trebuie să facă nicio plată pentru a utiliza această metodă.